× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
admin
14 март 2021

Уважаеми потребители,

Както вече е известно на повечето от Вас, започнахме промени с които се надяваме да задоволим поне малка част недоволството на нашите дългогодишни играчи.

За съжаление за едни са хубави за други лоши, което прави нашата работа още по-трудна. Това не означава, че ще се откажем, напротив мотивира ни да работим още по-усърдно и намерим начин да решим така наболелите проблеми. Нашата цел е да постигнем безпристрастие и това усещане за "наши" и "ваши" хора да остане в миналото. Всички играчи са равни и трябва да бъдат уважавани от екипа, уважавайте се и и помежду си! Не забравяйте защо сте тук - да се забавлявате.

Като доказателство на думите ми по-горе, бяха отстранени и хора, които добавихме на пробен период за да следят игрите на свара и белот и да докладват за нередности. Целта беше да използваме техния опит на играчи, които познават "номерата" на тези които се опитват да мамят и взимат преимущество по нечестен начин. Black Swan и djakoto също не са вече част от екипа.

Много от Вас искаха играчите да си изберат модератори. Даваме тази възможност на всички, сега. Моля по-долу предложете Вашия фаворит за модератор с кратки детайли защо този човек заслужава да бъде добавен в екипа. Предложения без обосновка няма да бъдат взимани под внимание. Предлагайте достойни и безпристрастни хора, а не кой би бил по-удобен на Вас, за да служи честно на всички НАС!

Моля НЕ пишете извън темата "Модератори"

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!

Премахни рекламата

admin
16 март 2021

Здравейте,

Ето и предложения до тук:

_stronger_
bybi
ekshana
sirena1
kateto_89
lo6_gad
sevda_763
val_resnick
Идеал
Шантаж
100ev
ashckroft
denischo92
chalga_fen1
Feel_Good_Inc
shnapsen
Zerooooo

От направеното проучване до тук, сме склонни да дадем шанс на sirena1 (след анкета)

VAL_RESNICK
16 март 2021

Пожелавам и успех!!

Тина
16 март 2021

Нямам нищо против нея, но как отново избрахте човек близък на екипа? Алфа играе редовно белот с нея емотикона
Между другото профила и е сравнително нов с едва 1600 игри, със сигурност има и други. Може да е наказвана?
Иначе от списъка виждам още 2 ника които са близки с екипа - Вал и чалгата. Чалгата до колкото помня е наказван за некоректна игра!
Нали според вашите правила такива играчи нямат място в екипа или списъка с кандидати?

admin
16 март 2021

-IMMORTAL-,

Aлфа е от скоро в екипа и е също в изпитателен период - действията му се следят всеки ден. Това, че Sirena играе с Алфа не означава, че е близка до екипа. Всички потребителски имена, с които е играла до сега се проверени щателно за нередности.

Относно списъка, това са всички предложени до тук от Вас, а не хора които имаме намерение да добавим в екипа.

Идеална
17 март 2021

Sirena1- е нов профил сравнително играла съм с нея и мисля че доста подходащя за поста ... Дай ти шанс мисля ,че няма да съжалявате емотикона

Laughable
17 март 2021

Въпросът ми е : Модератор за Белот ли се избира, защото повечето коментари и предложения са тази основа. Винаги ще има недоволни, ако наказанията и решенията са на базата на неговата преценка. Ако не е така, а има други начини за установяване на некоректни играчи, не виждам защо трябва да се предлагат и избират потребители , които играят редовно само белот. В сайта има и други игри, където също има некоректни играчи. А и модераторите за белот или за свара влизат и раздават наказания и в лоби. Това , че си добър на белот , прави ли те автоматично и добър психолог и безпристрастен човек, който няма да се влияе от приятелства, от отправени и лични обиди, като трябва да се разправя с ....емоционални, умни, възвишени и т.н. потребители?
Музиката се поръчва от този , който я плаща и той да си носи последствията, ако не се харесва на слушателите, а не да си прави анкета за "бушон".

-svetlinka-
17 март 2021

Аз съм ЗА мнението на Шнапсен,няма по-правилно изказване!

Magitta
17 март 2021

Здравейте .Отново чета негативни коментари ...Кой на кого бил приближен?Ето до какво доведе "управлението" на стария екип-недоверие и съмнения.Няма как за толкова години потребителите да нямат "приятели" тук и повечето смятат , че някой на някого е "човек".Нека да дадем време на екипа да покаже , че модела "наши" и "ваши" ще бъде изкоренен.Ще става бавно, ще е трудно, но ако и ние потребителите помагаме с отношението и поведението си , съм сигурна , че нещата ще се получат.Не съм общувала с потребител Sirena1- , но ако е се сработи с екипа и си върши задълженията,за които са й гласували доверие , ще се постигне желания резултат.
На Sirena1- пожелавам успех и ползотворна работа.На всички потребители здраве и успех в игрите.

18 март 2021

admin Вие май имате температура как може да включите хора в анкета които дори не познават боите и ако наистина сте проверили тези хора трябва да сте го разбрали от всичи изброени от белот разбират само

sirena1
val_resnick
Идеал
chalga_fen1
denischo92

__DaRReW__
18 март 2021

Предлагам за мод

-svetlinka-

Добра, общителна, винаги помага, и стар потребител.

И е време, и другите игри дс си имат модове, в този сайт не са само белот и свара.....

Тази тема е заключена от администратор!